Bel/mail nu voor een afspraak:
06-19050320
leergolfen@gmail.com

Visie: Quantumgolf 3.0

"Geniet meer, golf gezonder en scoor beter", dat is de kern van mijn visie op het coachen van alle golfers!

JOY IS THE ESSENCE OF SUCCES!

Goede techniek en verantwoord coursemanagement zijn natuurlijk onmisbaar. Ook zal men kennis van vluchtwetten moeten hebben voor een betrouwbare feed-back van de balvlucht. Echter: een vloeiend stromende swing is ontegenzeggelijk het meest efficiënt!

Deze vloeiend stromende swing wordt onmogelijk als men voortdurend met allerlei technische gedachten bezig is.  Bovenmatige analyse, via de hedendaagse technieken, leidt maar al te vaak tot paralyse. Dit is het onvermijdelijke gevolg van voortdurende cerebrale begeleiding van de swing: NIET DOEN DUS!

Bij mij leer je een goede basistechniek en coursemanagement, maar vooral hoe de hersenen met rust te laten tijdens de volledige overgave aan de swing. Want het gaat vooral om de vraag: heb je jezelf al in een comfortabele "swingmood" gebracht, of ben je dit vergeten? In dat geval is het vasthouden van concentratie onmogelijk. 

Het gaat dus om die vloeiend stromende swing met zijn specifieke kenmerken: Dat is waar het om draait!

De bal wordt pas belangrijk als hij naar zijn doel vliegt.

Kom langs! En leer de voor jouw meest efficiënte techniek en kunst van concentratie.

Ik beloof en verzeker je meer constandheid in je golfspel!

Pro tips:

Van belang is dat u bij een putt lijn met een break kijkt naar het punt van de hole waar de bal daadwerkelijk in de hole valt.
Voor het vasthouden van uw concentratie is het belangrijk om water te blijven drinken. Om het hongergevoel te voorkomen is het verstandig om enkele bananen en/of voedzame repen mee te nemen!