Bel/mail nu voor een afspraak:
06-19050320
leergolfen@gmail.com

Pro tips voor de gevorderde speler

Getting up and down (van binnen de 50 meter in 2 slagen uitholen) is absoluut essentieel voor de single handicapper. Playing Pro's besteden dan ook meer dan de helft van de oefentijd aan hun korte spel! Ze hebben een set-up die het heel gemakkelijk maakt om bijvoorbeeld met een chip de bal in de neerzwaai vooruit te "vegen". Borstbeen, hoofd en handen boven (of iets voorbij) de bal + een lichte knieenrol bij het maken van de downswing zorgen ervoor dat het clubhoofd lang laag bij de grond zal blijven: A shalow angle of attack: "smooth and easy".

Controle en vertrouwen

Om accuratesse te krijgen gebruiken Pro's, buiten hun goede techniek, ALTIJD hun vaste pre-shot-routine.

Als u ook wilt verbeteren dient u steeds meer controle en vertrouwen te krijgen.

Dit alles lukt het beste in samenwerking met uw eigen professional.

Hij kent namelijk uw instelling en swing. Hij weet wat te zeggen en vooral waar ie beter niet over kan beginnen: U gaat veel efficiënter oefenen en al snel zal blijken: "LES(S)=MORE"

Klik op "lesagenda" of 06-19050320

 

Tot ziens op de Keppelse of de P&P in Doetinchem.           


Plaats reactie:

Pro tips:

Van belang is dat u bij een putt lijn met een break kijkt naar het punt van de hole waar de bal daadwerkelijk in de hole valt.
Voor het vasthouden van uw concentratie is het belangrijk om water te blijven drinken. Om het hongergevoel te voorkomen is het verstandig om enkele bananen en/of voedzame repen mee te nemen!