Bel nu voor een afspraak:
06-19050320

Wie is Hein Kaal?

Hein Kaal werd op 14 april 1963 geboren, opgegroeid in Amersfoort, nu wonend in Giesbeek, weduwnaar van Tine waarmee ik samen een lieve, leuke dochter Lieske heb gekregen.

Na Academie voor Lichamelijke Opvoeding gevolgd te hebben en inmiddels ook aangestoken met het "golf-virus" was het voor mij helemaal duidelijk: een bevlogen GOLF-PRO zou ik willen worden, zijn en blijven!

Na een paar jaar op Golfclub Olympus vooral mijn spelvaardigheid opgeschroefd te hebben werd het tijd voor een echte stage-locatie. Gelukkig kwam er toen op de Rosendaelsche golfclub een plaats vrij. Strevend naar kennis van het spel (professionals Jan Dorrestein en Philip Coleman hebben mij daarbij zeer geholpen) en strevend naar handicapverlaging raakte ik steeds meer geboeid in de uiteindelijk prachtige samenwerking tussen lichaam en geest.

Met alles wat ik geleerd (vele cursussen) en gelezen had ben ik, na het examen voor PGA-PRO in 1990, begonnen met het ontwikkelen van een op de leerling afgestemde bewustzijns-instructie methode. U krijgt dus precies die les die u werkelijke vooruitgang geeft!

Een goede basishouding en de nodige "laws and principles" zijn natuurlijk zeer belangrijk en worden altijd in de gaten gehouden. Als het nodig is, en ALLEÉN DAN,  gaan wij zoeken naar verbetering:

Met plezier makkelijker leren en (veel) beter spelen was en is sindsdien mijn motto en ik ben blij dit nu te mogen uitdragen op de Keppelse golfclub

Bevrijd van eindeloze do's en don'ts kunt u zich weer overgeven aan de volledig vrije swing en weer genieten van het prachtige spel.

In nederigheid ontdekt of her-ontdekt u deze juiste, ontspannen concentratie:   ENJOY!

 

SPECIALISMEN:    SHORTGAME, INNERGAME & BAANLESSEN.

Pro tips:

De flop shot is handig als u een kleine afstand moet overbruggen en de bal weinig wilt laten rollen.
Alle golfclubs hebben een doel en het is belangrijk dat u zich bewust bent van uw maximale afstand per stok.